Šta su 3D stikeri?

3D stiker je odštampana nalepnica, isečena u bilo kom vama potrebnom obliku, a zatim prekrivena slojem prozirne plastične smole, koja formira ovalni, kapljičasti oblik.

3D stiker je idealno rešenje za bilo koji biznis, koji traži način da pokaže svoj imidž na savremen i jedinstven način. 3D stikeri su trajni, upadljivi, čine da se logotip ili slika ističu, i time podižu atraktivnost vašem proizvodu.

3D stikeri nisu samo izuzetno atraktivni, već su i vrlo izdržljivi kako za unutrašnju, tako i zaspoljašnju primenu.

Upotreba 3D stikera vas izdvaja od konkurencije.

Efekat zaobljenog sočiva, kristalno providne smole, daje upadljiv trodimenzionalni izgled, pruža oštru i jasnu štampu sa jarkim bojama i time povećava atraktivnost vašeg proizvoda.


 

  • LEPAK

Lako i brzo se lepi na bilo koji proizvod bez potrebe za prethodnom pripremom (nema potrebe da bušite i time oštećujete svoj proizvod). Mi koristimo nalepnicu sa permanentnim akrilnim lepkom koji je odličan izbor za glatke plastike, polirani metal, staklo i mnoge druge materijale.

Zbog velikog broja postojećih materijala i njihovog mešovitog sastava, preporučujemo probu i za tu svrhu možete dobiti besplatne uzorke.


 

  • ŠTAMPA

Štampa se na digitalnoj mašini visoke rezolucije. Broj boja štampe je neograničen i ne utiče na cenu stikera, osim u posebnim slučajevima kao što je upotreba srebrne i zlatne boje.


 

  • SMOLA

Koristimo najkvalitetniju poliuretansku smolu, koja ima veliku fizičku i hemijsku otpornost.


 

  • BOJA NALEPNICE

Bela, srebrna, zlatna, ogledalo i reflektujuća.


 

  • MINIMALNA KOLIČINA ZA IZRADU JE 100 KOM.